| r0ckmyw0rld a întrebat:

Am o problema...cel putin asa cred. Obișnuiesc sa merg la sala. Cand am un antrenament ce lucreaza si mana stanga, pe la jumatea antrenamentului, chiar spre sfarsit mana stanga ma mananca si imi amorteste usor..toata sau partial depinde de antrenament si de ce muschi am solicitat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Salut, asta ar fi problema cât timp nu faci febră musculară nu e nimic grav, o suprasoliciţi cu timpul se acomodează, vezi şi tu încearcă să faci mai puţin să vezi dacă mai simţi dar sunt sigur ca nu, asta este singura problemă.
Succes şi ţinete de sală!

| Xennofull a răspuns:

Asta e bine..inseamna ca muschiul s-a suprasolicitat.cel mai bine e dupa asta sa iei o mica puaza si sa continui...pana nu mai poti. daca vrei sa vezi rezultate.