| verdikt a întrebat:

Salutare am o problema cu genunchii imi pusca mai mereu si cand ma pun jos sau mai ales ciumb! aproape ca nu ma pot ridica cand ma pun ciumb ma pot ridica dar ma dor f tare de aproape imi vine sa nu ma pun si sa nu ma ridic si cand ai intind pusca si mai este cate o data cand parca sar bloca putin rotula help puly astea de administratori de pe sait tot o sterg pe intrebare rog sa raspunde cine nu a raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Va trebui sa mergi la un medic ortoped! Zgomotele articulare (pocnituri, scartieturi, trosnituri) insotite de durere pot indica probleme serioase la nivelul genunchilor.

| darrio2007 a răspuns:

Cum sa nu o stearga daca vorbesti pe alta limba decat cea romana pe care o stim cu totii.De gramatica ce sa mai zic.Un singur! in toata fraza.Ai vreun pistol in genunchi de „pusca"? Mergi la un ortoped si vezi ce spune. Poate ca esti in crestere.Pateam si eu cateodata cand eram in copilarie.

| K0sti a răspuns:

Cum te pui? Ciumb? laughing
Iar inventati cuvinte?
Pe nenea doctoru l-ai intrebat? I-ai spus ca ai gloante la genunchi si "pusti" cu ele, sa te trimita sa faci o radiografie sa vada ce e acolo?