| IEHOVADUMNEZEU a întrebat:

Salutare
am o problema cu maseaua
ma doare rau cred ca imi da maseaua dar probleme e cand m-am uitat in oglinda am vazut ca este strat de carne acolo unde ma doare este din obraz strat de carne si ma doare rau acea zona
ma doare si in gat cand inghit
Ce parere aveti este normal sa fie acoperita de carne? si sa doara

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Anihilatoarea a răspuns:

Acea masea se numeste masea de minte si da e normal sa fie acoperita de "carne". Nu e normal insa sa te doara asa ca fa o vizita la stomatolog.

| IEHOVADUMNEZEU explică (pentru Anihilatoarea):

Ma dor gingiile si amigdalitele cand inghit gura nu pot sa o deschid toata ca ma doare de mor

| imStorm3r a răspuns (pentru IEHOVADUMNEZEU):

Pai cel mai bine ai face sa mergi la dentist, daca nu ai mai fost pana acum sa nu iti fie frica big grin
Si mie mi-a fost frica de moarte, dar din cate se pare esti baiat, deci nu e mare bai...pe la nervi doare dar asta e cand ai masele cariate; D

| IEHOVADUMNEZEU explică (pentru imStorm3r):

Nu am nici o carie
da nu inteleg de ce ma doare si amigdalitele din partea cu maseaua so cand inghit si asa
of

| Anihilatoarea a răspuns (pentru IEHOVADUMNEZEU):

Cel mai probabil iti apare maseaua de minte du-te la stomatolog acesta va hotara daca ti-o va extrage sau iti va da un tratament.

| IEHOVADUMNEZEU explică (pentru Anihilatoarea):

Cum sa o extraga adica sa o traga nu?
vai o sa doara

| imStorm3r a răspuns (pentru IEHOVADUMNEZEU):

Doar mergi nu te teme, daca te doare sa ii spui sa faca anestezie...la 12 ani am avut mai rau si tu te alarmezi la 16-17 sau cati ani ai laughing)

| vaporwave a răspuns (pentru IEHOVADUMNEZEU):

Tu faci misto?