anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu pisica. Am observat ca de cateva zile urineaza foarte greu si foarte putin. Ce sa-i fac? Vi s-a intamplat cumva?
O sa am duc si la veterinar, dar maine ca acum este cam tarziu.
Funda la cel mai util raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andra,ce a mincat in ultimul timp? Cumva a facut exces de carne si oase? Dupa cite spui, este constipata.Da-i sa manince pateu de pasare, are efect laxativ si daca ai in casa,"laxavet"; un unguent.Iei pe deget si ii dai de 2 ori pe limba sa il manince, are gust bun, nu il va refuza.In citeva ore, isi va face efectul si pisica isi va reveni.Mult noroc.

8 răspunsuri:
| Escape a răspuns:

Aceasta este o afectiune care apare aproape la toate pisicile odata cu varstahappy. nu e extrem de grav dar trebuie dusa la veterninar happy. Afectiunea este cauzata din cauza prafului...chestiute care le mai inghite, sti tu. Mult succes

| Minnie a răspuns:

Pisicile de casa fac f des si usor blocaje renale si pietre la rinichi si se vindeca destul de greu. Daca nu e grav va trebui sa-i schimbi mancarea cu una speciala, daca e grav va trebui operata. Oricum in multe cazuri va recidiva destul de des.

| AndraNicoleta a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai a cam mancat si carne si oase. Nu am laxavet in casa...maine ma voi duce cu ea la vaeterinar, dar mi-e teama sa nu se agraveze pana maine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndraNicoleta):

Stai linistita, nu se va intimpla o tragedie.iti trimit un mesaj, in citeva minute.Numaio bine.

| Minnie a răspuns (pentru AndraNicoleta):

Ai zis ca urineaza greu! Ce legatura e intre urinat si constipatie? Asa pentru cultura mea generala!

| AndraNicoleta a răspuns (pentru Minnie):

Eu sunt total pe dinafara! Este prima mea pisica si ma sperii si la cele mai mici simptome...

| Minnie a răspuns (pentru AndraNicoleta):

Am inteles asta dar era vorba de cum ai pus intrebarea. Ai spus ca nu urineaza deci nu face pipi. Eu ti-am zis ca are nisip la rinichi iar tu vrei sa-i dai laxativ! Nu are nicio legatura una cu alta. Cel mai bine este sa te duci la doctor. El e singurul care iti poate spune ce are si ce sa-i dai. In niciun caz nu ii da laxativ ca nu face pipi.

| AndraNicoleta a răspuns (pentru Minnie):

Acum ca sunt mai lucida imi dau si eu seama... oricum nu i-am dat laxativ.
Am fost astazi la doctor si mi-a zis ca nu e grav...a dat-o cu o chestie care mirosea a alifie chinezeasca si mi-a dat niste antibiotice. Maine trebuie sa ma duc din nou ca sa vada cum raspunde la tratament. Iar apoi o sa-mi dea un regim alimentar.
Din cate am inteles ar fi unele probleme la rinichi, cum mi-ai spus si tu. Sper sa raspnda la tratament si nu ajunga la operatie.
Va multumesc foarte mult tuturor pentru raspunsuri, si tie in special care ai fost cel mai aproape de adevar!