| CrystyJR002 a întrebat:

Salutare,am o problema cu unghia mare de la picior, am fost la fotbal și am uitat sa o tai înainte de meci și când mă jucam am făcut o oprire mai brusca in timp ce fugeam și mi s-a izbit unghia de adidas in interior și a început să mă doară destul de tare când pășeam pe deget, a doua zi nu am mai avut probleme cu calcatul, cand umblam parca nu aveam nici o problemă, dar spre seara am verificat unghia și e puțin dar foarte puțin învinețită toată unghia iar ea se mișcă foarte puțin la baza, din cate știu e ca unghia o să crească normal, deoarece unghia aia rupta o să fie împunsă încet de cea noua care va creste, ceea ce îmi este foarte frica este sa nu îmi crească unghia in carne, iar întrebarea mea este: (Unghia o să crească la loc și o să fie la fel ca si cea ruptă? Unghia pe care am rupt-o la fotbal era perfect normala și sper să crească la fel.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Stai liniștit că noua unghie nu va crește în carne. Creste in carne doar unghia tăiată foarte scurt, dar și atunci când purtam încălțăminte strâmtă.
Tu ar trebui să iei repaus de la fotbal până la vindecare.

| CrystyJR002 explică (pentru anonimg):

Cam cat timp trebuie să aștept până să crească unghia complet și să fie ca înainte? Din cate știu eu in 4-5 luni se regenerează o unghie

| anonimg a răspuns (pentru CrystyJR002):

Poate să fie chiar mai puțin decât ai spus tu. Dar oricum, nu poți să grăbești creșterea ei.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-ai prins vreodată unghia de la degetul opozabil, între ușa și toc ( ușa avea 30 de kilograme, era din lemn )?
Mi sa învinețit și m-a durut de mă căcăm pe mine!?