| Dante21 a întrebat:

Salutare,

Am o problema de cand sunt mic (acum am 15): imi transpira mainile exagerat de mult. E ok, m-am obisnuit.
Problema e ca de la un timp (aproximativ 1-2 luni), mainile incep sa se zbarceasca odata cu inceperea transpiratiei, iar avand in vedere ca eu am palmele transpirate aproape-n permanenta, acum le am si zbarcite.
E o senzatie ca atunci cand stai mult in apa si ti se fac mainile mai naspa decat ale mosilor de 80 ani.
Stie careva care e problema? Si solutia? Adica, nu sa scap de transpiratie, ci de zbarceala o. O Sa fie ca inainte, doar transpiratie si punct.

Mersi mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Safire17 a răspuns:

Eu cel putin nu stiu! Dar iti pun spune ca ma comfrunt cu aceeasi problema doar ca eu imi rod si pielea pe langa unghii, deci de zbranceala macar stiu de la ce e, dar transpiratia...in plus ca sunt asa de cand eram mica (2-3ani) doar ca eu m-am obisnuit si cu zbranceala de la un timp! Eu ma dau in fiecare seara cu crema de galbenele ca sa se duca zbranceala! Sfatul meu: incearca si tu sa te dai ca poate chiar daca nu e din cauza ca iti rozi pielea ti-o vindeca si asa! In orice caz, iti hidrateaza pielea, nu poate sa iti faca niciun rau! Sper ca ti-am fost de ajutor! Daca vrei sa mai vorbim da-mi id-ul tau de mess! Daca te dai cu crema de galbenele is curioasa si te rog sa imi dai un mesaj daca iti trece (iti trebuie timp, cel putin 4-5 saptamani)! Sanatate!

| Safire17 a răspuns:

Si iti recomand pentru transpirarea mainilor si picioarelor Calciu Lactic sau Calciu cu D3. Daca iti trece cu calciu lactic incearca sa iei calciu cu D3! Iar daca Calciu cu D3 te constipa sau faci diaree de la el ori iei in continuare Calciu Lactic, ori mergi la medicul de familie sa iti alterneze intre ele! Sanatate!