| beatricea a întrebat:

Salutare, am o problema imi curge un licid alb din vezica urinara si nu stiu ce sa fac, precum contacte sexsuale nu am avut ma putet ajuta va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de unde știi că este din vezica urinară?
Este leucoree, este fiziologică (patologică este atunci când este prezent mirosul urât înțepător, jenă la micțiune, mâncărimi, usturimi și este nevoie să mergi la un consult medical de specialitate, nu faci tratament după ureche) și în ovulație devine mai abundentă.
Poți folosi protejslip-urile.
Pa, pa.

| AliceIDK a răspuns:

Cred ca este ceva de maturizare. Du-te la un ginecolog pentru a vedea ce este acolo, poate sa se infecteze!

| VanessaTPU a răspuns:

E secretie...incepe de la perioada pubertatii,nu necesita act sexualhappy. Secretia ta fiind alba,cum spui tu, este foarte bine, este chiar secretia vaginala normala.Ca sa fiu mai inteleasa,vaginul isi poarta singur de grija,secretiile curantandu-l, mentin rezistenta mucoasei uterine, in fine.pe scurt, nu-ti face griji:* bun venit la pubertatelaughing:*

| OrdinaryGirld a răspuns:

Poate sa fie o infectie, te duci la doctor iti da tratament si in cateva saptamani iti trece