| alexmatei1994 a întrebat:

Salutare am o problema legata de o durere testiculara si mai nou de stomac sau intestine stanga jos o durere ce radiaza si nu ma doare mereu.
Totul a inceput in 2023 decembrie m-a luat durerea de testicule si sm fost la doctor in Germania unde am facut analize si su iesit ok.
Durersa a persistat am fost la urolog, am facut rmn testicular, rmn lombago adica zona salelor si nu sm fost gasit cu nimic am fost controlat cu gel si ultrasunete in zona abdiminala nu s-a gasit nimic durerea e acolo radiaza in zina testiculelor si ma doare in partea stanga jos abdominala va org sunt disperat nu gasesc solutii.

Am facut control- rmn testicule
Rmn lombago
Control hernie cu ultrasunete abdominal
Control analize
Si control urologic
Fizioterapie coloana.

Ajutati-ma va rog mult …

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Noi chiar nu te putem ajuta cu nimic. Trebuie sa mergi la medicul de familie sa vezi ce mai poți sa faci, ce analize