| LucianR a întrebat:

Am o problema mai naspa care dupa cate am citit pe net, nu sunt singurul care o are. Am 20 de ani (sunt virgin) si nu pot sa imi decalotez penisul decat daca nu este in erectie. Daca este in erectie nu pot decat putin. Si simt ca daca as incerca mai mult, m'as putea rani. Ceva sfaturi baieti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man ai tot timp joaca-te mai mult cu ea si fa sex si tu

| Frank51 a răspuns:

Fimoza.

La varsta asta se poate trata doar chirurgical, si anume doctorul o sa iti taie putin din pielita acea din varf, si gata, probabil doar cu putin anestezic, si nu o sa simti nimic.

| LucianR explică (pentru Frank51):

Poate daca ma "joc" cu ea o vreme o sa devina mai elastica. Mi-e groaza de treaba aia ce ai zis-o tu laughing

| Frank51 a răspuns (pentru LucianR):

Nu te-ai ''jucat'' destullaughing masturbandu-te? Nu prea mai ai ce sa ii faci, incearca sa il decalotezi mai des, gen cand te m@sturbezi sau cand faci baie, si incearca sa il lasi decalotat cand intra in stare de erectie, sa vedem ce se intampla.

| helpme25 a răspuns:

Joacăte, dar nu cînd ești excitat, încearcă cîte ceva pînă devine elastică.
Intervenție chirurgicală, glumești? Se face cînd este ceva mai grav ))

| LucianR explică:

Multumesc prieteni, se pare ca s-a rezolvat laughing

| florinoprea12 a răspuns:

Da, am aceiasi problema, trebuie sa faci laba regulat de 3 ori pe zi. mutumesc funda?