In primul rand te lasi de fumat, apoi te orientezi preponderent pe salate de fructe cu legume, ceva sport pentru o mai buna oxigenare a sangelui.
Cat despre tinut, trebuie sa stii ca cel mai important este sa fie Ea satisfacuta, iar asta depinde cel mai mult de cum te comporti si executi preludiul! Igiena, securitate, ambient ok, incredere si rabdare, dialog sincer, simtul umorului la purtator!
Durata e ceva foarte subiectiv, oamenii si experientele lor fiind foarte diferite, cat si starea emotionala de la o zi la alta, plus influenat vremii, etc.
Success!
Se spune ca fumatul produce cancer si posibil impotenta, dar pana nu constientizezi pe propria-ti piele, nu crezi.
In cazul asta, cand ai de ales intre fumat si satisfactie sexuala, ce alegi? Decizia iti apartine in totalitate tie!
Între satisfacția sexuală și Fumat...nu ma interesează așa mult satisfacția mea cât ma interesează satisfacția partenerei. daca rămân ipotent o sa rămân singur toată viata...
Serios?
Esti primul baiat/barbat pe care-l aud ca ar renunta la sex in favoarea fumatului.
In orice caz, alegerea este cea mai proasta posibila!
Ca acum ramai impotent, dar de boli de plamani sau cancer tot nu scapi, fiind doar o chestie de timp.
Eu spun sa te mai gandesti la care renunti, ca-i pacat sa-ti doiresti o viata scurta si dureroasa, pentru ca asta se intampla cu cei care ajung in imposibilitatea sa mai poate respira, se sufoca incet-incet, zi de zi, pentru cativa ani.
De ce nu te-ai bucura de viata?
De ce sa nu ai sex cu fetele? De ce sa nu fii fericit si sa ai o familie?
INca ai timp sa renunti la rahatul ala din care trai fum, singurl de altfel raspunzator de sanatatea ta. Pacat ca nu-ti pasa de ea!
Bineînțeles.intotdeauna am urmărit ca persoanei iubite sa-i fie bine și abia apoi m-am uitat și la nevoile mele. Sa nu te intereseze de persoana iubita ai da dovada de egoism și de nepăsare
Corect ceea ce spui, dar asta nu inseamna ca nu-ti pasa de tine!
Ca sa satisfaci o persoana, trebuie sa fii sanatos si apt.
Dac atu alegi tutunul, nu vei fii nici sanatos si nici apt...atunci ce sens mai face satisfactia cuiva, care te va parasii din motivele de mai sus?
Eu iti dau un singur sfat: renunta la tutun, acum cand corpul tau s poate reface si ai o viata inainte, de care te poti bucura din plin, iar satisfactia iubitei, nu va mai fii pusa la indoiala.
Știi, era un banc pe tema asta.
Un tip intra într-un magazin și cere un pachet de tigari. Pe moment, le ia de pe tejghea, baga pachetul în buzunar și pleacă. Pe drum, vrea să-și aprindă una, scoate pachetul și vede mare pe el: "Fumatul excesiv cauzează impotență". Sta puțin, "cântărește" problema, în cele din urma fuge înapoi la magazin și întreabă agitat vanzatoarea:"nu va supărați, din acelea cu cancer nu mai aveți?"
Sa te lasi de fumat... Ceea ce zici e inceput de impotenta... Asta e doar inceputul, te asteapta boli grave baiatule daca nu te lasi te fumat, ai fumat chiar in perioada cand organismul era in dezvoltare si uite acum.
Nu este adevărat, cunosc oameni care fumează de la aceeași vârstă și nu au avut probleme de genu
Fiecare organsim se manifestă diferit!
Poate intr-adevar sa fie si de la fumat, dar nu cred ca aceasta este cauza principala, te masturbezi des? Daca nu, iti recomand o vizita la un urolog.
Aasta se intampla cand vrei sa fumezi si sa te integrezi in grupuri care se cred "smechere" doar pentru a prinde ceva de *** in liceu, incearca sa iei o pauza cateva luni bune si vezi cum sta treaba
Pai daca vrei la normal e cam imposibil, odata ce fumezi nu o sa mai fi niciodata la fel mai ales ca 5 ani nu e 2 saptamani, am auzit pe multi cu probleme ca ale tale, fa sport, lasa-te de fumat stiu ca nu e usor dar, na..trebuie,si mananca sanatos.Si treci pe la UROLOG ca ramai fara !
PeleCosmina întreabă: