Mie intr-o saptamana mi s-a desumflat limba. Iti curetzi pircingul? Adica iti clatesti gura cu apa oxigenata dupa ce manci si cam o data la 3 ore bei ceai de musetzel? Daca da, atunci du-te la farmacie si cere o crema (este una special pentru asta), nu mai tin minte cum se numea, dar e foarte buna.
Ok mersi de sfat ghitza da eu ma clatesc cu apa oxigenata doar dimineata si seara si cam la 2 zile mil scot sal curat ceai nu beau dar beau numai lipton de lamaie cu gheata.
Pai depinde si cat de locul unde iti este facuta gaura, daca este mai in fata atunci vorbesti mai sasait daca e mai in spate nuh
eu am pierce de 6 luni si nu am avut probleme la inceput vorbeam mai greu dar nu imi clateam gura cu apa oxigenata, imi clateam cu apa cu sare (apa rece aproape gheata)
poate ca dupa cateva zile o sa iti treaca
oriqm bafta:*
Nu te speria, e ceva normal eu la a 2-a gaura in limba am sasait foarte tare si inca sasai putin. e din cauza ca tu cand vorbesti atingi dinti de sus cu varful limbi pentru a pronunta cuvintele, si cum bila de sus mai atinge cerul guri nu poti pronunta unele cuvinte foarte bine. Dar dupa ce o sa te obisnuiesti ( poate chiar 2-3 sapt) nu o sa mai ai probleme. De curatat/dezinfectat eu iti recomand apa cu sare. clatesti bine gura si scuipi( o data -doua ori la 2 saptamani e suficient)