anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare,

Am probleme cu circulația sângelui; uneori mâinele mi se înroșesc sau învinețesc (dacă le țin de exemplu în buzunar), dacă stau ele ridicate am culoarea pielii normale. Plus de asta, sunt reci, chiar și la temperaturi pozitive.
Ce este de făcut?

Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai probleme cu circulația periferică. Consultă un cardiolog.
Ceaiul de soc te poate ajuta.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| haryH a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la doctor!

| haryH a răspuns:

Remedii sunt pentru raceala si dureri de cap nu pentru ce ai tu!

| Alin4uuu a răspuns:

Da salutare pai poti sa mergi la farmacie sa le zici problema ta ca sa iti dea ceva sa iei pentru circulatie proasta eu am luat DETRALEX bafta si sanatate

| Alin4uuu a răspuns:

Nu Ciprian nu am mai avut probleme. vezi eu pe o cutie de Detralex am dat 50 lei. bafta

| CristianAnonymous a răspuns:

Remedii nu exista la mana, muschii tu stii ce ai patit? Cred ca nu iti mai circula asa bine sangele prin mana si asta e de rau sad.
Du-te cat mai rapid la un doctor sa nu se intample ceva cu cat o tii si o folosesti mai mult cu atata ea devine mai grava.
Bafta.