| LaurLaur111111 a întrebat:

Salutare. Am si eu o intrebare, a disparut din farmacii acest produs "Protopic 0.1%" poza:
https://cdn.contentspeed.ro/......638945.JPG

A fost cea mai eficienta in problema pe care o am, am ceva gen rosu pe fata/acnee/stres/prea multi hormoni. Nu stiu sa va zic exact, diferiti medici mi-au zis diferite dar majoritatea mi-a recomandat aceasta alifie, acum nu mai exista. Are cineva o problema similara ca mine? Ce alifie as putea sa iau acum? Sau sa am duc iar la dermato?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AlicuBordeiAlicu a răspuns:

De obicei unele medicamente dispar din farmacii cand nu prea sunt procurate sau nu mai au subtanta potrivita pentru a le face.
Am avut si noi problema asta, dar medicamentul nu a fost asa greu de gasit.
Noi am descoperit ca acel medicament mai era pe piata la un magazin naturist dintr un mall din constanta.

Asa ca viziteaza si magazinele naturiste pentru ca s-ar putea sa il gasesti acolo?