| NYØ2002 a întrebat:

Am si eu o intrebare:
Daca beau 2 litri de apa in fiecare zi elimin toate prostiile pe care le-am mancat, o sa am o viata sanatoasa? Eu am renuntat de tot la cola si pepsi(nici nu vreau sa le vad), nici sucuri nu beau(mai rar/ocazional.Mai beau cate o un paharel de cappy sau aloe vera dar nu in fiecare zi.Cipsuri mai mananc ca mai iau de la un coleg ca mi se face pofta. Dulciuri mananc dar nu in exces(aproape in fiecare zi mananc)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e necesar sa bei 2l de apa pe zi ca nu esti ca o masina sa folosesti 40L de carburant la 2 saptamani. Mai trebuie miscare pe langa apa si haleala. Americanii traiesc mult si mananca prostii toata ziua

| NYØ2002 explică (pentru mgtow):

Mai fac miscare de 5 ori pe saptamana:Genoflexiuni, flotari, abdomene etc

| katy a răspuns:

Nu e suficient, trebuie sa faci si miscare (sport )

| Violleta2022 a răspuns:

Nu functioneaza asa!
Trebuie sa bei 2 litri de apa indiferent de ce mananci zilnic, dar daca elimini porcariile, vei fii mai sanatos.
Dulciurile se manaca 1-2 ori pe saptamana, si in cantitate f mica.
Cipsurile nu se mananca deloc.
Sucurile de cappy si aloe sunt tot sintetice, deci, eliminate complet.

| relian a răspuns:

Daca bei 2 litri de apa pe zi organismul elimna apa aia daca este in exces.
De fapt organismul elimina orice apa daca este in exces si pastreaza numa cat are el nevoie.
Faptul ca tu bei apa asa sa fie,aia nu te ajuta la nimic,nu elimini nimic din ce spui tu prostiile ce le maninci laughing alea nu se elimina, alea sunt folosite de organism, iar daca e ceva rau stai linistit ca organismul le elimina stie el cand si cum.

Vorba cuiva pe aici americanii maninca tot felul de prostii, beau de toate, dar traiesc mai bine si mai mult ca altii, plus de asta toti au dinti in gura pana cand mor laughing

| Bizon95 a răspuns:

Confunzi mancarea cu drogurile
la droguri se consuma o tona de apa ca sa iasa toxinele reziduale

in rest 2l de apa se recomanda vara cand transpiri in draci in caldura, iar o viata sanatoasa... INTOTDEAUNA!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci exista chipsuri pe baza de orez brun cu seminte de chia si quinoa restul tot nu sunt sanatoase ca au prea multa sare.Si nu te amagi nu e suficient sa bei 2 litri de apa si sa scapi de tot.Numai daca de azi incolo nu maninci nimic nesanatos in rest apa te ajuta doar sa te hidratezi si atit.

| NYØ2002 explică (pentru anonim_4396):

Cand o sa vina caldura o sa beau 3-3, 5l de apa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimini excesul de sare și cam atât

| morfeo a răspuns:

Pentru o persoana normala e ok. Un sportiv ar scoate permanent sucurile/dulciurile si ar bea peste 3.5 litrii de apa zilnic

| NYØ2002 explică (pentru morfeo):

Eu nu mai fac acasa sport:flotari, geno etc.Acum beau 2 litrii ca e iarna si vara o sa beau mai mult