| StefanStee a întrebat:

Salutare, am si eu o problema, aseara am fost la un majorat la cineva si toti fumau acolo, era numai fum de tigara, eu nu sunt fumator inrait fumez 1-2 tigari la 2 luni si am tras si eu cateva fumuri si acum ma doare gatul, mentionez ca acolo era si geamuriile deschise poate m-a tras curentul, voi ce parere aveti?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Daca ai fumat multe tigari acolo, si tu daca nu esti un fumator inrait.Se poate ca ti-au facut rau.
Asteapta cate va zile si iti vei reveni.
Pa, pa!

3 răspunsuri:
| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Poate faci cancer de gat doamne fereste...da nu cred ca e de la asta poate te.a tras curentul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunicul meu a murit de cancer la gat.fuma.baiatul lui unchiul meu a murit pe 9 luna asta de cancer, in cavitatea bucala.fuma.baiatul lui varul meu are o umflatura la gat cu avea bunicul nostru.foarte dubioasa. fumeaza.ce sa-ti spun? dumnezeu cu mila.

| StefanStee explică:

Se pare ca e o simpla raceala a inceput deja sa imi curga nasul! Oricum multumesc pentru raspunuri!