| gazaru a întrebat:

Salutare.Am si eu o problema cu gatul de aseara parca mi s-a pus un praf in gat si cand inghit aproape ca mi se opreste mancarea,apa acolo, il simt aspru si cand inghit in sec e tot mai naspa...simt ca parca imi taie respiratia imi opreste respiratia..am baut ceai si mi se face rau acum, Doamna de biologie mi-a zis ca s-ar putea sa fie viroza....nu stiu.Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lothar a răspuns:

Ai baut apa rece sau ai respirat pe gura sau ai alergat sau ceva de genul?
Si iti vine si sa tusesti?

| gazaru explică (pentru Lothar):

Nici asa si nici asa....am mancar ceva seara si imediat dupa 30 de minute parca mi s-a pus un praf pe gat asa...acum mai mi-a trecut dar parca imi opreste respiratia o secunda asa si sunt nevoit sa tusesc, ce o fi?

| Lothar a răspuns (pentru gazaru):

Ce ai mancat? Probabil esti alergic la ceva ce ai mancat, se poate sa patesti asa de la alune in special

2 răspunsuri: