| Cristy1212 a întrebat:

Salutare.Am si eu o problema destul de grava si sper sa ma puteti ajuta cumva.Cand eram mai mic la vreo 7-8 am fost 'abuzat' sexual de un amic la mine in casa.Eu find micut nu stiam ce face.Eu acum am 15 ani si sunt speriat de moarte ca as' putea sa am sida sau hiv.Totusi pana la aceasta varsta nu am 'vazut' vreun semn de la aceste 2 boli.Va rog din toata inima mea ajutor sunt foarte speriat si nu stiu ce sa fac. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ca sa fii 100% sigur mergi si fa-ti niste analize sa vezi daca ai aceste boli. Se fac analize speciale la medic pentru ele.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Daca a trecut atata timp si esti sanatos teama ta e fara nici un motiv. Daca asta nu te linisteste tot ce poti face este sa mergi sa faci un set de analize BTS.

| CuriousStuff a răspuns:

Depinde in ce a constat "abuzul". Poti oricum sa-ti faci niste analize. BTS-urile pot sa stea si ani fara sa dea simptome.