| togos a întrebat:

Salutare.Am si eu o problema,dupa ce imi mai stoarce mama din cosuri laughing (stiu pare ciudat dar cred ca la toti li se intampla chestia asta cu mama ),am puncte negre si imi raman "cratere" nu foarte mari dar raman. Exista ceva sa le previn sau sa scap de ele(cretere)? Va rog ajutor dau funda + VOT!
P.S nu vreau sfaturi lasale nu le sotarce,deoarece am incarcat asta cateva luni si imi invaadasera fata
P.P.S pls help, sunt baiat am 16 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Crema cu extract de melc de la Herbagen, ti se duc toate urmele folosind-o zilnic

| Empathizer a răspuns:

Spala-te pe fata cu sapun cu sulf, de la farmacie. Si da cu Zineryt dupa ce iti stoarce cosurile, de 3 ori pe zi.

| togos explică (pentru Empathizer):

Nu e o idee buna, zineritul usuca, este pentru cosurile infalamate, eu am in mare parte puncte negre(pot spune ca am pe fata mozaic de la punte negre -pana la infectate)

| Empathizer a răspuns (pentru togos):

Usuca, dar nu permanent. In schimb impiedica infectarea ulterioara. Daca vrei ceva care sa nu usuce, Fucidin crema merge si el. Si Skinoren la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti le tot storci, te vei umple de cicatrici. Mai bine iti iei un tratament dermato-cosmetic si te tii de el. Sau si mai simplu, mergi la dermatolog.