| tabusadrian a întrebat:

Salutare am si eu o problema ieri in timpul zilei a inceput sa ma doara gatul dar exterior nu interior in partea dreapta cam pe unde simti pulsul si se duce pana la cap si ma doare si capu rau de tot ce ar putea fi? Multumesc anticipat de mentionat ca nu am dormit naspa a aparut in timpul zilei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te-a tras curentul.
Dacă nu cedează până luni, mergi la medicul de familie!
Sănătate.
La mulți ani!
Pa, pa.

| cristina_6311 a răspuns:

Nu vreau sa te sperii dar daca te dor putin si urechile e posibil sa ai oreion, asta se poate intampla doar daca nu ai avut pana acum, daca nu is de acord cu ce a zis valentin

| Valy1106 a răspuns:

Pai daca zici ca te doare doar pe o parte a gatului s-ar putea sa fi facut o intindere musculara si din cauza intinderii sa te doara capu foarte tare sau din cauza pozitiei pe care o ai atuci cand stai la caculator ca si pozitia in care stai iti afecteaza gatul si tensiunea ridicata face ca si capul sa te doara.