Nu e bine ce spui.
Omul e indragostit de aia, aia nu-l iubeste si e cu altul dar poate are ceva interse la el, el sufera f tare si de aia starea lui.
E terminat dar trebuie ajutat, nu condamnat.
Eu nu am fost niciodata indragostit, dar incerc sa inteleg ce si cum, desi tot nu pricep cum sa stai cu cineva care isi bate joc de tine.
Scapa daca gaseste alta care-l iubeste.
Suicidale, nu suicidare. In alta ordine de idei, iesi din cercul vicios in care ai intrat. Eject la izbita, fa miscare, fa chestii care iti plac, ai grija la ce porcarii bagi in tine.
Asta da incurajare. Fie ca e pe bune sau nu, poate omul chiar are nevoie de ajutor
1. Scoate afara din viata ta persoanele sau lucrurile care iti fac rau. Fie ca e iubita sau gasca de prieteni.
2. Focuseaza-te pe tine, pe ceea ce vrei si ceea ce iti place.
3. Investeste timp in tine. Ca iesi singur in parc cu castile pe cap, ca alergi, ca citesti o carte, vezi un serial etc. Petrece timp pentru tine. Fa lucruri pentru tine, pentru a te simti bine, si nu se numeste narcisism atata timp cat nu calci pe cadavre, se numeste iubire.
4. Te poti apuca de activitati noi, sa desenezi, desi nici creionul nu stii sa il tii in mana, sa faci sport, choar daca te sufla vantul. Ceva ce te scoate din rutina.
5. Daca ai o zi proasta sa nu fi suparat, or sa vina altele si mai proaste( incurajare primita de mine).
6. Nu mai lua totul foarte personal, a gresi e omeneste, la fel cum fiecare persoana greseste si invata, fiecare persoana are zile/perioade in care nimic nu ii merge bine de zici ca au intrat toate planetele in retrograd.
7. Nimeni nu e responsabil de fericirea ta.
Te inteleg. Si eu am trecut prin asa ceva. Problema e ca in ziua de azi nu prea mai vezi oameni fericiti, sincer. Nu stiu daca sa dau vina pe tehnologie sau pur si simplu sunt timpurile care sunt. ce ai tu se poate numi inceput de depresie. Nu cauta sa te inteleaga altcineva, pentru ca nu o s-o faca nimeni, ci doar tu, singurel, poti sa-ti induci starea pozitiva si sa te gandesti ca o sa fie bine, gaseste-ti linistea si bucuria in chestiile marunte. Fii mai recunoscator pentru ce ai in prezent, intotdeauna poate fi mai rau de atat! Incearca sa faci lucruri care iti fac placere, ia-ti un animalut de companie, pe mine m-a ajutat enorm, stai mult in aer liber, plimba-te, ocupa-ti timpul! Asa nu o sa te mai gandesti la prostii! Succes!
Si ce stai cu aia care nu iti da atentie?! Cauta alta care te place si iti da.
Pai de aia nu te mai bucura nimic, cand omu nu e iubit si nu are afectiune, e jale.
Ajuta-te gasind pe alta care sa te incarce emotional, si asa o sa rezolvi si acele chestii, vei fi si pozitiv.
Nu te mai bucura ca ai facut depresie de la faza cu gagica.
Nu consuma nimic, el e mort dupa aia, aia isi bate joc de el si e daramat din cauza asta, si de acolo starea lui.
Ca daca nu era mort dupa ea, nu mai statea cu ea dupa cum se poarta.
Omule, mersi mult!
Faza este că, mi s-au întâmplat o groaza de probleme in ultima perioada și am căzut Intr o groapă, nu consum alcool deloc, nu fumez iarba și chestii de genul. M am lăsat chiar și de țigări fumez doar iqos.
Nu știu ce s-a întâmplat cu mine dar tot ce știu este că mi am revenit, mersi mult omule că nu m ai judecat, y Ur the Best,
Viața merge înainte, Dumnezeu pe primul loc. Amin, ❤️