| Winners10 a întrebat:

Salutare. Am si eu o problema mai delicata si imi e putin rusine. Am pielea de pe testicule crapata si uscata si am senzatie de usturime/mancarime. Cunoaste cineva ceva tratament - unguent sau ceva? Mi-ar fi de mare ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Crema hidratanta. Poti da cu ulei de cocos, printre altele. Plus sapun hidratant, la fel ca gelul de dus. Sapunurile "normale" si gelurile de dus au tendinda sa deshidrateze.

| Donsavas a răspuns:

Cere o crema hidratanta de la farmacie. Spune o fara rusine. Discuți cu oameni din domeniul medical, nu cu oricine. Intreaba o farmacista, Te va ajuta si iti da ceva usor, Nu ceva agresiv pentru ca alea sunt prescrise doar de dermatologi.

| alina2k18 a răspuns:

Posibil dermatita/xeroza. Foloseste crema asta pe pielea uscata si spalata. 2x zi si vezi dupa o saptamana daca se imbunatateste aspectul si textura pielii. https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10057728
Deasemenea spala-te cu ceva bland pentru piele sensibila fara alcool si parfum.

| Iote a răspuns:

Medicul tau cunoaste tratamentul. Este o zona sensibila, nu da cu orice prostie.