Daca esti anxios e posibil sa fie si asta o problema. Incearca sa manaci mai sanatos si mai putin si fara stres si fa multa miscare.
Anxios sunt din când în când, problema e ca simt un nod in cap pieptului, spre stomac când inspir care merge spre spate
Eu am avut probleme cu anxietatea, si atunci cand imi era frica mi se punea un nod in gat si simteam cum mi se ridica stomacul, daca te relaxezi, faci niste plimbari si nu te mai gandesti la nod..iti dispare?
Uneori îmi dispare, și pot respira din nou profund cum trebuie, alteori ma incomodează, probabil e și pe stres, am stat în frig azi, n am mancat nimic, am mestecat doar guma
Incearca sa iti schimbi stilul de viata, fa mai mult sport, mananca mai sanatos si incearca sa parasesti stresul, sa fii mai linistit.
Ar trebui sa fie ceva grav? Sa ma îngrijorez? E vorba de cancer? Am făcut ecografie și n am nimic. Doar probleme cu fierea putin
Eu zic sa nu te sperii ci schimba-ti stilul de viata cum ti-am zis si ar trebui sa fie ok...mai fa niste analize daca ti se pare tie ca ceva nu e in ordine, dar eu zic ca mai mult e din cauza stresului, a alimentatiei proaste si lipsei de preocupare si sport
Deeaandreea9156 întreabă: