| crackster a întrebat:

Am slabit intr-o perioada foarte scurta de timp si foarte mult. Inevitabil, am slabit si la fata.
Vreau sa stiu ce pot face pentru a-mi recapata forma fetei (obrajii), dar fara sa iau prea mult in greutate.
Specific sa sunt baiat si am 18 ani. Am slabit de la 90 la 70 kg in 3-4 luni.
Dau funda cui ma poate ajuta intr-adevar! Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

In primul rand, bravo, admir determinarea ta. In al doilea rand, ca sa te ingrasi la fata, trebuie sa te ingrasi si in rest. Daca nu esti dispus sa te ingrasi, gandeste-te ca Antonio Banderas, Orlando Bloom, Johnny Depp, cu totii sunt asa. happy. Nu-ti fa griji, mai bine asa decat inainte, nu?

3 răspunsuri:
| DarkGhost a răspuns:

La fel ca si slabire ingrasatul nu se face dor pe anumite parti din corp ci pe tot corpul

| DarkGhost a răspuns:

Cum ai slabit ca si eu am 70 kg si vreau sa ajung 60kg imi poti da si mie un sfat

| crackster explică (pentru DarkGhost):

Cred ca tot ce iti trebuie este determinare! M-am hotarat intr-o zi ca de azi ma apuc de slabit!
Ajunsesem sa ma uit la fiecare aliment cate calorii are si sa calculez.
De-asemenea trebuie sa faci cat mai mult sport posibil. Eu obisnuiam sa alerg o data la doua zile, seara, aprox 30 min.