| Shadow136o a întrebat:

Salutare. Am un dinte de jos din fata mai deviat. Gen din asa (_) a devenit asa (/) nu foarte tare. Ma deranjează ca se vede cam urat gen dacă stau cu capul în jos și vobesc. La dentist ce îmi poate face sa mi-l îndrepte? Nu vreau sa port aparat dentar

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"ce îmi poate face sa mi-l îndrepte? Nu vreau sa port aparat dentar"

atunci sorry - rămâî cu el așa cum e

| IonutPetre12 a răspuns (pentru sierra1):

In medie cat timp se poartă aparat dentar?

| sierra1 a răspuns (pentru IonutPetre12):

Petrică mamă, iți spune medicul, depinde cât de strâmbă e dantura (chair și 2-3 ani)

| lilith16 a răspuns:

Doar cu aparatul dentar se îndreaptă din cate stiu eu, nu e asa rau sa ai

| Roxana19928 a răspuns:

Daca te referi ca s-a "tocit" si a devenit marginea inferioara asa (/), cred ca poate pune o plomba

| Maria_Teodora_1993_oBUz a răspuns:

Am avut si eu problema asta, am avut dinții foarte strâmbi, scoși în gingie, acum port aparat dentar, de o vreme (1 an), nu este așa rău precum pare, după ce te obișnuiești, uiți că îl ai, dar dacă chiar nu dorești, poți să îți faci aparatul în interiorul gurii ( este greu de explicat, dar brecheții se pun în spatele dintelui). Pentru un asemenea dinte, nu ar dura mai mult de câteva luni, (eu am o durată de 3-4 ani) și nu va fi o problemă.

Sper că te-am ajutat!