| Ionut025 a întrebat:

Salutare!
As as vrea sa ma ingras si eu 6-7 kg am 18 ani 1, 82 si 66 de kg nu reusesc deloc mananc de 4-5 ori pe zi si degeaba? ce ar trebui sa fac? sau iau vitamine, proteine? e careva pe aici care a fost slab si sa ingrasat consumand ceva anume?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Asa sunt unii oameni, se indoapa cu mancare si nu pun niciun gram pe ei.Tu de ce vrei sa te ingrasi? Grasimea nu e sanatoasa...

| andreeaemilia a răspuns:

Poti lua complexul de vitamine b cu acid folic 3 luni de zile (de la firma doppler herz is foarte bune), mananca de 3 ori pe zi la ore fixe si mananca proteine, fructe, legume, bea apa si fa sport daca vrei sa pui masa musculara si nu grasime, ai rabdare si imagineaza-ti mereu ca te ingrasi in fiecare zi pentru ca autosugestia e foarte importanta

| Miha3 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema ca tine, oricta mancam nu ma ingrasam si am fost la medic imi datus eun tratament. Sincer numai stiu cum era, dar m-a ajutat foarte mult. Nu te ingrasi deoarece asa e felul tau de a fi. Mergi la un medic si o sa te ajute.Bafta