| BoBByBlack1 a întrebat:

As dori putina seriozitate. Cam de 1 saptamana nu mi se mai scoala penisul dimineata. Sincer ma masturbam excesiv, ajungeam si la 5-6 ori pe zi (stiu e exagerat, si o problema psihica presupun), momentan m-am lasat de sportul asta. Am uitat sa mentionez am 15 ani! Va rog spuneti-mi daca isi va mai reveni la decursul normal sau daca voi pati ceva mai rau! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Legend123 a răspuns:

Daca nu se scoala dimineata dar se scoala mai tarziu n-ai nici macar o problema laughing ii este somn, doarme mai mult laughing) bafta

4 răspunsuri:
| Seba2013 a răspuns:

Pentru doctorsandus:
Raspunde la subiect, lasa propaganda.

Baiatul nu intreaba daca laba este sanatoasa sau nu.
El sufera din cauza labii, si intreaba, daca isi mai revine la normal.
Intelegi robotele?

Asta este raspuns la subiect, nu al tau, tu te-ai ratacit, cu propaganda pseudostiintifica.

| Seba2013 a răspuns (pentru Seba2013):

Nu ma lasa sa iti dau sursa stiintifica, pentru ca ai ales categoria gresita, pentru intrebarea acesta.
O sa til trimit pe privat.

| Misfits a răspuns:

Nici nu e nevoie in fiecare dimineata...

| helpme25 a răspuns:

1. Renunta la asta, este un pacat mare in fata lui Dumnezeu.
2. Tot ok, nu-i nimic cu simptomele pe care le prezintii!