| vassy024 a întrebat:

Salutare!
As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problema...Am 18 ani 1.84 si 66-67kg problema mea e ca nu ma pot ingrasa am incercat dar n-am adaugat nici-un kg in plus oare de ce? Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi as vrea sa iau 6-7 kg va rog niste sfaturi utile daca sunteti amabili!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns:

Proteine si carbohidranti la greu si vreo 5-6 mese pe zi si se rezolva : P, dar daca nu faci si sala, te ingrasi ca un bufon sad, trebuie sa-ti pese si tie putin de tine

| RamonaRay a răspuns:

De vina este metabolismul care este diferit la fiecare...mananca de 4-5 ori pe zi dar nu cred ca o sa se intample mare lucru pentru ca asa esti tu...dar nu fi suparata oricum ai calitatile unui modelbig grin