| baby_6838 a întrebat:

Salutare.as dori si eu un raspuns pentru nelamurierea mea...mami si tati m-au programat pentru a face vaccinul de col uterin...trebuie sa fi virgina ca sa il poti face? si daca nu esti virgina si il faci ce complicatii se pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Eu as zice sa nu-l faci ca nu e deloc bun(mai informeaza-te pe net) nu conteaza daca esti sau nu virgina (tot ce conteaza e sa nu fi deja infectata cu virusul HPV(daca esti si faci vaccinul acesta nu va avea nici un efect, chiar ar putea fi rau pentru tine) daca nu il ai si te vaccinezi e bine! insa nimeni nu cred ca iti va face analize sa vada daca ai virusul HPV! de ce? nimanui nu-i pasa! gaseste articole si arata-le parintilor tai! daca vrei te ajut eu (imi dai mesaj in particular) eu am facut referate la scoala impotriva acestui vaccin! pup

| drpopa a răspuns:

Poti sa faci vaccinul si daca nu esti virgina asta nu are nici o legatura dimpotriva ar fi bine sa il faci deoarece te va proteja fata de infectia cu virusul papiloma uman preparatul se numeste silgard daca doresti mai multe informatii citeste prospectul on line