| Ana282003 a întrebat:

Salutare!
As vrea, daca se poate, niste recomandări pentru cabinete sau clinici stomatologice bune in București. Daca ați mers la medici care sa fie înțelegători și să explice in ce consta fiecare tratament, ar fi și mai bine. Mi-a erupt un molar de minte, nu mă doare, doar că nu vreau să mă trezesc după aceea cu infecții. Multe persoane spuneau că, mai ales atunci când nu există spațiu pe arcada, apare o durere mult mai pronunțată, însă nu am simțit nimic, am descoperit azi, când mă spălăm pe dinți. Eu nu sunt din București, dar fac facultatea aici, însă nu cunosc niciun cabinet și habar nu am la ce stomatolog sa merg. Nu am avut experiențe plăcute cu stomatologii, când eram copil, am avut niste obturații efectuate de către un medic destul de in vârsta din apropiere de casa mea, insa fara anestezie, și de atunci nu pot sa uit durerea aia și mereu merg cu teama. Știu că poate pare copilăros, doar că mă simt foarte ciudat când trebuie sa merg la dentist.
Va mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| newaccountbye a răspuns:

Dr. Alexandra Mircea de la clinica Dentalist

| bbii4 a răspuns:

Bună! La clinica DentallPro, doamna Alina este foarte draguta.