| FLAViЯ a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cine a folosit asa ceva sau daca aveti cunostinte medicale. As vrea sa stiu cum se folosesc compresele din bitter suedez, la ce ajuta, daca sunt eficiente... Ma deranjeaza ceva de kiteva luni, mai jos de burta mi'au aparut doua chestii, una in partea dreapta sin una in stinga, le simt la palpare mai adinca si nu sunt foarte tari si nici foarte moi. Citeodata ma dor locurile acelea! M'am adresat la toti medicii posibili si am facut citeva ecografii sa vad exakt ce e si un set de analize. A iesit ca am infectie la caile urinare si urmez si tratament. Ideea e ca oricum merg des la baie si cheagurile ecelea nu au disparut. Niste comprese cu bitter pot ajuta? Nu o sa fac mai rau? va rog mult! As vrea sa incerc ceva natural...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt cheaguri sau nodule (chisturi, lipom de grăsime, etc.)?
Ceai de sunătoare, coada șoricelului, cozi de cireșe, etc.
Consultă și un medic homeopat!
Sănătate.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Precizeaza exact locul umflaturilor, ca sa ne dam seama, cat de cat, despre ce este vorba.

| FLAViЯ explică:

Deci cum am mai spus, mai jos de buric, ca si cum ar fi regiunea ovarelor. Exista cheagurile acestea nici tari si nici moi, dar care se simt la palpare si in partea stinga si in partea dreapta, dar nu dor permanent! Pot folosi cumprese calde sau reci de bitter sau altceva? Ce pot sa folosesc?

Legiuitoarea

Bună iar.
Dar cu sistemul limfatic cum stai, ganglionii?
Pa, pa.

| FLAViЯ explică:

Nu stiu ce sa zic, o data ce analizele singelui au iesit ok, daca era ceva in neregula era sa se vada acolo, nu?

Legiuitoarea

Bună iar.
Toate analizele au ieșit bune?
Părerea mea consultă un internist și mai repetă și analizele de sânge, V.S.H., etc.
http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/sistem-limfatic_4959
Sănătate.
Pa, pa.