| ღmarynaღ a întrebat:

Salutare, as vrea va rog sa-mi dati si mie un regim de slabit ca in 3-4 luni sa scap de cat se poate de multe kg, as vrea sa-mi spuneti ce alimente sa mananc si cat sa fac sport, eu am vreo 49, 8 kg si 1, 55 m, va rog ajutati-ma dau funditita big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ion2015 a răspuns:

Buna, in primul rand evita alimentele bogate in calorii : prajelile, mancarea fast food, dulciurile, consuma multe fructe, legume, cereale, si cumpara un produs naturist zein se numeste, practica un sport si sa faci multa miscare in fiecare zi. bafta

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex intens, slabesti de nu sti de tine

| Lora a răspuns:

Salata, legume si fructe, piept de pui la gratar, cartofi naturi, minim 2 litri de apa pe zi

sport uite aici

http://taebo.ro/

| etudor a răspuns:

Mananca de 3 ori pe zi cate un mar inainte de masa cu 30 min. simancarea ce o mananci dimineata nu o schimbi peste zi!(deci mananci aceeasi mancare in zi )Cred ca ai sa dai jos cam 3 kg/saptamana