| Iuliabarbu a întrebat:

Salutare, atunci când mă apasă pe burta in partea de sus, aproape de stomac simt ca un nod pe care îl pot mișca, iar în partea de jos spre ovare, la fel simt ceva care ar avea forma lunga... Oare ce ar putea fi? Stomacul și intestinele mele? Sau vreo sarcina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si tu crezi ca sarcina se formeaza in stomac sau se misca precum gazele prin burta?

O sarcina se formeaza in pelvis, acolo unde nu ajungi tu sa misti nimic cu mainile, in special in primele 2-3 luni cat este cat o boaba de piper, de mazare si ulterior ajunge cat o nuca.

| Iuliabarbu explică (pentru Violleta2022):

Acum 22 de sapt am avut contact sexual

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iuliabarbu):

Daca erai gravida in 22 de saptamani, atunci aveau o burta imensa de 7 luni de sarcina, dar uite ca nu esti decat in imaginatia ta.

| dullcat a răspuns:

Nu e nicio sarcina daca nu ai intretinut relatii sexuale.

| ioana748 a răspuns:

Ia un test de sarcina de la farmacie.
Vei putea afla daca este cu ochi sau nu.

| Robert2526 a răspuns:

Sarcina sigur nu, exclus, insa nu ar trebui sa simti nimic de acel gen in zona stomacului. Ai arsuri la stomac? balonare? te-ai ingrasat in ultimul timp?

| Iuliabarbu explică (pentru Robert2526):

Balonare

| Robert2526 a răspuns (pentru Iuliabarbu):

Poti avea o problema cu stomacul, nu o sa ma pronunt, dar te rog sa lasi ideea cu sarcina deoparte si sa verifici stomacul, mergi pentru inceput la medicul de familie