Ai stranutat din cauza prafului si nu din cauza prafului te doare in dreapta.Ficatulnu doare,ci colicistul,care este tot in dreapta. Observa daca te mai doare, cand faci efort mare, cand esti stresat(ai examene, ti-e teama de ceva tare). Nici nu stiu ce varsta ai, dar cum toti tinerii au probleme cu stresul....Ai gust metalic in gura, iti vine sa vomiti? Sunt cateva "atentionari". Daca ai mai avut simptomele descrise si te mai doare, mergi la medicul de familie, se poate face o ecografie, analize si se rezolva.Sanatate!
Buna!
Esti alergic la praf.
Ar fi bine sa mergi la un alergolog.
Ficatul nu doare niciodata, ceea ce te-a durut este fierea sau colecistul, pentru asta ti-as recomanda o ecografie.
Sanatate maxima si ai grija de tine!
O zi frumoasa!
Te pup!
Multumesc frumos! s-ar putea totusi sa am probleme cu fierea mai de graba pentru ca m-a mai durut
Probabil ca ai stranutat cu putere si de aceea te-a durut in acea parte.Totusi ar putea sa fie si o raceala, sau o problema medicala. Oricum dupa parerea mea, nu ar trebui sa-ti faci griji
O problema nu este sau cel putin una grava.
S-ar putea sa fie o simpla alergie si in cazul asta ar trebui sa nu mai folosesti acel parfum.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un argologist ca sa fi sigura daca esti sau nu alergica pentru ca alergiile pot avea niste efecte foarte neplacute si nu e de joaca cu ele.
A spus prafului, nu parfumului.
Da,multumesc am spus ca de la praf nu parfum