| tiby93 a întrebat:

Salutare. Bai, am si eu o mica, MARE problema. nu stiu cum se face ca imi trozneam gatul, asa de dimineata, somnoros, si ma trezesc, ca mi-a ramas gatul sucit intr-o parte si nu prea mai pot sa il misc...adica pot, dar trebuie sa ilmisc foarte incet si se vede ca am vena de la gat incordata... ce trebuie sa fac.ideea e ca peste 2 ore trebuie sa plec la scoala si as vrea sa rezolv problema

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Frectionat usor cu gel Diclofenac sau ce ai in casa, ca si unguent antireumatic, sau de nu ai nimic in casa din acestea, fa-o cu o crema normala dar nu grasa pentru a reusi sa il mai misti, iar dupa ce vii acasa de la scoala, mergi la farmacie si cumpara acest gel atat de pretios si faci aceasta de cate ori /zi poti, sanatate maxima si numai bine, Lucien.

5 răspunsuri:
| lifeistough a răspuns:

Si eu am patit exact ca tine si mi-a trecut in 3 zile!

| Cromasston a răspuns:

Am patit si eu, si mi-a trecut in 3 zile. M-am dus la doctor, dar mi-a zis sa stau linistit.in ziua respectiva nu m-am dus la scoala.Insanatosire grabnica!

| tiby93 explică:

Daca era vorba de chiuleala nu trebuia sa dau explicatii pe TPU si mai stateam cateva ore in plus sa dorm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visit Ramnicu Sarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iauzi? e rost de chiuleala. da ...de la gat in jos? esti sanatos? daca da, e bine.