anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, Care este explicatia ca, mereu dupa ce ma trezesc de dimineata, ma trezesc cu nasu infundat si un pic cu simptome de raceala dar acestea imi trec dupa 10-15 min dupa ce mananc, ma spal pe fata, etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Noname2128 a răspuns:

Am avut acești problema asta în momentul în care am locuit în apartamente predispuse la mucegai și pentru ca fiind alergica la mucegai ștergeam continuu cu clor și evident aveam alergie și la clor, sau în alt apartament unde nu exista sa nu fie praf continuu chiar și după ce îl ștergeam era înapoi peste tot. Mi se întâmpla asa și locuind în spatii mici și aici ma refer strict la garsoniere. Acum m-am mutat, am cumpărat un apartament cu 2 camere pe partea unde nu bate soarele decât dimineața și este mult aer curat în casa, nu este predispus la mucegai și nu am probleme cu praful. Am jumătate de an de când sunt mutată și sinusurile mele sunt perfect în regula, ca și cum nu am avut niciodată probleme cu ele.Ideea este clar mediul și patogenii sau alergenii la care ești expus în locuința ta. Sper că ți-am fost de folos!

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Ceva probleme minore la sinusuri, pățesc la fel dar nu iese nicio problema la consult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am problema asta, este mai degraba o alergie.

| siriusblack98 a răspuns:

Alergie