Buna
Incearca sa imi scrii in privat, doar asa te poti descatusa si poate, daca doresti, putem discuta in privat.
O zi frumoasa sa ai
Incearca sa-ti faci un grup de prieteni si un plan de viata pentru a obtine un job. Daca ai terminat liceul gandeste-te la cursuri de specializare pentru o meserie anume. Timpul pierdut nu-l mai aduce nimeni inapoi, dar poti sa actionezi acum pentru ce va urma; important este ca de acum sa nu mai pierzi timp.
M-am gandit la asta Elena dar nu pot nu mai sunt o persoana sociabila, Am iubit o fata candva si inca o iubesc si faptul ca nu este langa mine ma doare cel mai mult, dar stiu ca este in mine, in sufletul meu si-n mintea mea.Au incercat prietenii sa cunosc alte fete sa ma indragostesc de alta dar nu merge cu forta si acum nici pe prietenii mei nu-i mai am,
Pana aici sper ca iti dai seama de starea mea, mai am si probleme in familie, si am luat unele decizii gresite in viata care in momentul asta nu pot sa le repar.nu mai am acel chef de trait, in fiecare seara ma gandesc cum ar fi daca mi-as lua viata, am sa fiu cu ea? Si credeti-ma ca deja nu mai rezist.
Sincer sa fiu nu vreau sa o uit, n-am putut pana acum.