| SenpaiPaul a întrebat:

Salutare care ma stiu sau care nu, sunt depresiv si am nevoie de ajutor mai mult medical dar nu imi pot permite pentru ca nu lucrez.
Nu va cer mila, nici bani, as dori o persoana fizica cu care sa vorbesc sa ma asculte si sa ma ajute, cineva care stie despre ce este vorba, poate sa aiba studii superioare, deja am pierdut foarte mult timp din viata facand nimic.
Simt ca innebunesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Incearca sa imi scrii in privat, doar asa te poti descatusa si poate, daca doresti, putem discuta in privat.
O zi frumoasa sa aihappy

| ElenaSA a răspuns:

Incearca sa-ti faci un grup de prieteni si un plan de viata pentru a obtine un job. Daca ai terminat liceul gandeste-te la cursuri de specializare pentru o meserie anume. Timpul pierdut nu-l mai aduce nimeni inapoi, dar poti sa actionezi acum pentru ce va urma; important este ca de acum sa nu mai pierzi timp.

| Mary_Alex_1971 a răspuns:

Pai... de ce nu ne povestesti despre starea ta? big grin

| SenpaiPaul explică (pentru Mary_Alex_1971):

M-am gandit la asta Elena dar nu pot nu mai sunt o persoana sociabila, Am iubit o fata candva si inca o iubesc si faptul ca nu este langa mine ma doare cel mai mult, dar stiu ca este in mine, in sufletul meu si-n mintea mea.Au incercat prietenii sa cunosc alte fete sa ma indragostesc de alta dar nu merge cu forta si acum nici pe prietenii mei nu-i mai am,
Pana aici sper ca iti dai seama de starea mea, mai am si probleme in familie, si am luat unele decizii gresite in viata care in momentul asta nu pot sa le repar.nu mai am acel chef de trait, in fiecare seara ma gandesc cum ar fi daca mi-as lua viata, am sa fiu cu ea? Si credeti-ma ca deja nu mai rezist.
Sincer sa fiu nu vreau sa o uit, n-am putut pana acum.