| sanboss a întrebat:

SALUTARE, care sunt riscurile implantului de cristalin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| Mnup a răspuns:

Riscul e ca ochiul tău să nu suporte acea schimbare. Și astfel să te doară. Sper ca te-am ajutat. Sănătate!

| sanboss explică (pentru vladutzumuresan1996):

Preturi?

| vladutzumuresan1996 a răspuns (pentru sanboss):

Mama si-a facut operatia de implant de cristalin pentru ca avea cataracta iar pretul a fost de 110 milioane la ambii ochi

| vladutzumuresan1996 a răspuns (pentru vladutzumuresan1996):

In Cluj la Optilens si-a facut

Din pacate eu cu ochiul stang nu vad deloc, esuare medicala, iar cu dreptul cu tot cu o corectie optica de +14, 5 vad 50%.
sa speram ca implantul de cristalin o sa functioneze.

cum vede mama in comparatie cu problema care o avut-o?

| vladutzumuresan1996 a răspuns (pentru sanboss):

Acuma vede bine cu exceptia unui lucru: avea aproape 8 dioptrii si erau momente cand o durea rau capul la ceafa si doar atunci a vrut sa faca operatia, si nu i-a redus de tot dioptriile, la 1, 5 dioptrii ca nu s-a putut mai mult, da in rest vede bine, numai la munca ii trebuie ochelarii ca lucreaza la Fujikura

Am fost la chirurg, in timis, is riscurile prea mari pentru operatie din pacate trebuie sa ma resemnez si sa ma impac cu idea.
Asta e, totusi multumesc lui Dumnezeu ca sau inventat lentilele de contact!

| sanboss explică (pentru Mnup):

Chiar de riscuri imi vorbea si dr chirurg, deci ma resemnez si continui cu lentile de contact.