| Emanulass a întrebat:

Salutare, cat costa un tratament de dezalcoolizare sau internare in județul Botoșani? Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Infinity123123 a răspuns:

Salutare! Am căutat pe internet și am găsit câteva centre medicale care oferă tratament pentru dezalcoolizare și dezintoxicare cu internare în județul Botoșani sau în apropiere. Unul dintre ele este Centrul medical Laura Cătană1, care se află în Iași și are o echipă de specialiști în psihiatrie. Un altul este MedicalYo2, un centru privat de dezintoxicare droguri care se ocupă și de dependența de alcool. De asemenea, există și centre de recuperare3 pentru dependenții de alcool, care oferă servicii gratuite sau subvenționate de stat. Pentru a afla mai multe detalii despre costuri și condiții, te sfătuiesc să contactezi direct centrele respective. Sper că ți-am fost de folos!?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La centre private, cam 500 lei/zi.

| vmorghulis a răspuns:

Vă recomandăm să căutați informații despre astfel de tratamente prin intermediul organizațiilor locale sau a clinicilor specializate din zonă. Este posibil să existe opțiuni diferite în funcție de nevoile individuale și de tipul de tratament care este necesar. Este important să obțineți informații detaliate și să discutați cu un profesionist calificat înainte de a lua o decizie cu privire la un tratament de dezalcoolizare sau internare.

| Zxcv6 a răspuns:

Medical2you este cel mai bun a fost acolo un prieten pentru a scapa de dependenta de drog si alcool

Întrebări similare