| 6Anonim9 a întrebat:

Cat de bune sunt aplicatiile de calculat calorii, proteine, etc? Daca aveti o parere buna si chiar sunt bune, spuneti-mi si mie cum se numesc, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Pentru ca telefonul meu este Windows 8.1 am gasit o aplicatie Jurnal alimentar, oricum alimentele care sunt acolo nu intotdeauna sunt si corecte, trebuie ca tu mai departe sa cauti site-uri unde sunt caloriile, proteinele, grasimile scrise corecte, precum http://calorii.oneden.com/ si alte diferite site-uri straine dand cautare pe internet. Cu toate ca mai stau uneori sa imi fac calcul la preparatele pe care mi le fac si uneori nu mi le gasesc pe site-urile frecventate.

| peperonies a răspuns:

Sunt intr-o marja de eroare de 10-20%.

| ALGator a răspuns:

Încearcă lifesum, suedeză.

| ady000 a răspuns:

Sunt foarte bune, mai ales daca ai un cantar pentru alimente o sa te ajute mult. Eu folosesc Myfitnesspal.Iti spune ce alimente sunt bogate in macro, micronutrienti, proteine, carbohidranti etc. Este buna daca o cumperi, sa ai si celelalte lucruri care ti le-am enumerat in plus! Bafta!

| 6Anonim9 explică (pentru ady000):

Mi-am comandat si un cantar, numai bine! laughing