| Seby2661998 a întrebat:

Ce imi puteti recomanda pentru capacitatea mintala de a retine mai mult? Peste 2 luni dau sala, pentru permisul de categoria B, si vreau un supliment care sa ma ajute mai mult, deja m-am apucat de invatat! Pana acum am luat lecitina de la doppel herz cu 6 vitamine B si vitamina E (astea incluse in medicament ) si sincer nu prea s-a cam vazut efectul. Am ales categoria sanatate pentru ca imi puteti recomanda un medicament si poate face parte din sanatate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fii serios, sunt trei lulele de invatat pentru permis. Intr-o saptamana de invatat vei zbarnai, nu e mult si nici prea greu. Nu te indopa cu medicamente ca si cum ti-ai da doctoratul, e mai putin decat aveai de invatat la o teza in clasa a cincea

| KillaNoFilla a răspuns:

Arunca telefonul pe geam,mananca ceva inainte sa te puni la invatat,citeste cartea(atent), executa chestionarele din ea, mai fa chestionare online, vezi legislatia pe net sau la scoala, scrieti si repeta intrebarile care ti se par grele.
Totul e sa ai vointa nu pastile.

| justadream94 a răspuns:

Polenul de albine--natural are vitamine si nu te afecteaza ca alte pastile..ba chiar te ajuta