| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Salutare! Ce părere aveți despre moartea subita a tinerilor? Sindromul care de câteva zile e la televizor, mie personal a ajuns sa-mi fie frica ca poate nu mai ma trezesc. Am mers in aproape lacrimand la mama mea incercand sa ii zic ca imi e teama ca as putea avea ceva rau...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Cine stie ce au tras pe nas

| ania a răspuns:

Cred ca e de la vaccinarea cu care am fost stresati in ultimii 2 ani.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu te mai uita la stiri ca toate rahaturile le vezi. Iesi cu prietenii, citeste o carte, fa sport.

| seth2016 a răspuns:

Un psiholog te poate ajuta sa treci peste frica. O sedinta, doua pot fi de ajuns.

| SingleForOne a răspuns:

Majoritatea stirilor sunt stiri false sau nu au toate datele exacte. Sunt doar de umplutura pentru a primi rating, si sunt platiti, iar cei ce supervizeaza stirile accepta acest lucru, falsitatea. Nu da crezare stirilor false, documenteaza-te serios din sursele oficiale, mai ales din surse din afara Romaniei.

| Anonimul151 a răspuns:

Eu am părere că e o minciună. Nu am auzit de așa ceva dar mi se pare o tâmpenie. Ce sindrom mai e si asta? Poți muri, oricând la orice vârsta. Nu din cauza, de la sindroame apărute la televizor sau mai știu su unde.

Nu mai crede toate prostiile lor. Pentru că ei încearcă să sperie oamenii.

| Anonimul151 a răspuns:

Cum de poți să crezi inca tâmpeniile astea? Nu te ai săturat? Cei de la știri, și restul încearcă sa sperie foarte mult oamenii, iar ei să aibă raiting.

Mai bine nu te mai uita la știri. Citește o carte, sau plimbate pe afară.

| 1234568807 a răspuns:

Cati ani ai de crezi chestiile alea? 8? Te-ai dus plangand la maicata, deci clar ca esti un copil naiv care crede orice se spune la televizor, cred ca si daca la pro tv spune de o casa bantuita de fantome tu chiar crezi ca doar zice pro tv, astia nu mint, ha

| AndreiPopovici6969 explică (pentru 1234568807):

Nu m-am dus plangand inn adevăratul sens al cuvântului, dădeam sa lăcrimez crezând ca am ceva, având bataile inimii puțin repezite, dar nu am avut niciun antecedent, leșin, vomit, nici măcar dureri persistente în piept.

| Eriii a răspuns:

STAI CEEEE FKEJXNSN deci sunt total pe lângă... în ultimele 4 zile am stat nu știu cât la tv(mai mult uitându ma la icarly sau spongebob dar m-am uitat si la stiri) și n-am vzt nimic de genul... anyway e fake news mai mult ca sigur, nu ai cum să mori așa pur si simplu din nimic. Nu iti mai fă griji. Totusi dacă ai putea să îmi zici si mie unde ai gasit informația asta că sunt curioasă, poate mai găsesc și alte chestii asemănătoare, că mie îmi plac astea că idk, drama chestii uwu