| dygas a întrebat:

Cine a mai luat Supradyn pe termen lung? Afecteaza la ceva? Eu iau cam de 4 luni (am probleme cu stomacul si nu asimilez bine) si ma simt excelent cu supradyn, daca nu iau o zi ma simt moleshit, fara vlaga.Am mai citit si pe alte forumuri si parerile sunt impartite. Unii spun ca nu sunt bune in exces altii ca nu afecteaza cu nimic daca se consuma dzr si in caz de exces se elimina prin urina.Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Monnyy a răspuns:

Eu am luat Supradyn timp de un an si sincer nu a avut nici un efect negativ! Probabil le iei pe stomacul gol de asta te simti molesit de obicei se iau imediat dupa masa! Nu le ia in exces doza zilnica recomandata este de o pastila pe zi! okhappy

| dygas explică (pentru Monnyy):

Mersi de raspuns, am spus ca ma simt moleshit daca nu iau o zi supradyn, dar cum e cu hipervitamoza? eu ma simt excelent cu supradyn insa cineva mi a spus sa nu apara hipervitamoza de la atatea vitamine thinking

| Monnyy a răspuns (pentru dygas):

Hipervitamoza este produsa de un aport foarte mare de vitamine deci chiar imposibila pentru unele vitamine..insa daca tu urmezi instructiunile (adica doar o pastila pe zi ) nu trebuie sa iti faci griji de aparitia hipervitamozei! Si in nici un caz nu apare hipervitamoza de la Supradyn! Crede-ma pana la urma si fara Supradyn te vei simti mai bine!(iti spun din proprie experienta)big grin