| ikkinz a întrebat:

Salutare comunitate, am 20 de ani, 1.80m, greutate 74 kg.
Intrebarea mea este " Ce creatina pot lua, sau ce proteine?", asta daca sunteti amabili sa-mi raspundeti.
Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cere sfatul medicului de familie/sportiv, nu lua după ureche!
Pa, pa.

| xVictor a răspuns:

Gigant sunt cele mai bune pentru varsta ta sau alea GX dar... depide de organismul tau plus de asta trebuie sa tragi o luna ca nebunul sa ti se obisnuiasca corpul la proteine plus de asta... nu ma intelege sa tragi ca un disperat doar sa ti se obisnuiasca si muschiul sa pompeze dupa poti baga proteine.big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru xVictor):

Sa ti se obisnuiasca corpu cu proteinele? straight face

Proteinele se gasesc si in mancare. adica ORICINE consuma ZILNIC proteine.

Mai documenteaza-te, in niciun caz nu tragi ca un disperat, ca te supra-antrenezi

| xVictor a răspuns (pentru Cosmin86):

Ti-am zis nu ma intelege gresit. ceea ce am vrut eu sa-ti zic e sa tragi in continuu adica de luni pana sambata o luna. ca sa ti se OBISNUIASCA MUSCHIUL nu corpul -.- in fine intelegi ce vrei... si dupa poti lua proteine. daca vrei sa vezi rezultate foarte bune. daca nu faci ce vrei eu ti-am raspuns la intrebarewinking

Nu eu am pus intrebarea

Si ca fapt divers, oricnie baga proteine zilnic, fara proteine mori

Bre. tu nu mai intreba de proteine daca nu sti. la mine la sala sunt 2 rafturi pline de toate ***-urile deci nu te mai baga in seama cu mine. k?

Esti retardat? EU NU AM INTREBAT NIMIC! NU AM INTREBAT!

Esti batut in cap? NU VEZI sa citesti?

Si crede-ma ca stiu mult mai bine decat tine ce sunt proteinele, am avut si nutritionist si antrenor personal, asa ca taci

Ba mututi fortii mati daca intru peste tine in casa dai coltu luatas fata-n pl te dai mare intre 4 pereti? hai ma in tg jiu sa-ti sara fitele de zdreanta taratasi fata-n pl

Mda... copil mic si firav cu gura mare laughing

Nici nu stie diferenta intre "proteine" si "suplimente cu proteine", asa ca esti tipul clasic, care face sute de repetari la sala si se mira de ce nu are muschi si forta laughing

Copil frustrat si firav...esti penibil, hai, ciocu mic si muta-te in alta parte

| ikkinz explică (pentru xVictor):

Trag deja ca disperatul de 8 luni, am vazut ca nu mai cresc...si nu sunt definiti...

| xVictor a răspuns (pentru ikkinz):

Baga proteine... pana la 38 ajungi ejereana fara ele dar dupa nu mai cresti fara proteinewinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru ikkinz):

Vezi ca nu e ok, in 8 luni sa nu cresti nu are treaba cu suplimentele, inseamna ca faci ceva gresit. Si daca o sa continui sa faci asta, o sa cresti greu sau deloc si cu suplimente.

Cate mese ai pe zi? Stii ca in sportul asta trebuie sa mananci mult, nu? Si proteine la fiecare masa

| silvius162003 a răspuns:

Nutrilite proteine din plante

| Cosmin86 a răspuns (pentru silvius162003):

Cele mai slabe sunt proteinele vegetale, din cauza ca nu au profil complet de aminoacizi.