Bună.
Cere sfatul medicului de familie/sportiv, nu lua după ureche!
Pa, pa.
Gigant sunt cele mai bune pentru varsta ta sau alea GX dar... depide de organismul tau plus de asta trebuie sa tragi o luna ca nebunul sa ti se obisnuiasca corpul la proteine plus de asta... nu ma intelege sa tragi ca un disperat doar sa ti se obisnuiasca si muschiul sa pompeze dupa poti baga proteine.
Ti-am zis nu ma intelege gresit. ceea ce am vrut eu sa-ti zic e sa tragi in continuu adica de luni pana sambata o luna. ca sa ti se OBISNUIASCA MUSCHIUL nu corpul -.- in fine intelegi ce vrei... si dupa poti lua proteine. daca vrei sa vezi rezultate foarte bune. daca nu faci ce vrei eu ti-am raspuns la intrebare
Mda... copil mic si firav cu gura mare
Nici nu stie diferenta intre "proteine" si "suplimente cu proteine", asa ca esti tipul clasic, care face sute de repetari la sala si se mira de ce nu are muschi si forta
Copil frustrat si firav...esti penibil, hai, ciocu mic si muta-te in alta parte
Vezi ca nu e ok, in 8 luni sa nu cresti nu are treaba cu suplimentele, inseamna ca faci ceva gresit. Si daca o sa continui sa faci asta, o sa cresti greu sau deloc si cu suplimente.
Cate mese ai pe zi? Stii ca in sportul asta trebuie sa mananci mult, nu? Si proteine la fiecare masa
Cele mai slabe sunt proteinele vegetale, din cauza ca nu au profil complet de aminoacizi.
anonim_4396 întreabă:
enonymox întreabă: