| Katalinkata0 a întrebat:

Salutare, credeți ca numărul de tuns al mașinii, îți poate tăia pielea dacă apeși fff tare? Nu va gândiți cu toata forta dar in schimb a fost destul de tare și nu îmi dau seama dacă e iritație de la coșuri sau tăietura timp de 2 zile a usturat iar in a 3 a a început sa ma gâdile iar in a 4 a început sa ma gâdile tot scalpul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Strwberrs a răspuns:

Nu cred ca e vorba de taietura... daca ar fi fost, atunci cel mai probabil iti curgea sange dar tu ai zis ca ai avut doar iritatii si ca nu a durut extrem de tare. As banui ca sunt cosurile...si eu am avut un amic cu cosuri pe scalp si i se intampla exact ca tine. Incearca sa te speli mai des pe scalp, dar mai lin..multi au tendinta sa se frece tare, nu fa greseala asta! sper ca te-am ajutat! Funda? Byee=)

Răspuns utilizator avertizat
| Strwberrs a răspuns (pentru Katalinkata0):

Eu tot cred ca sunt cosurile si e chiar ft pe bine ca te speli des pe scalp! Incearca sa te masezi usor acolo unde te doare! e posibil sa fi fost un cos care s-a spart si de aceea te doare.

| Strwberrs a răspuns (pentru Katalinkata0):

Funda inseamna sa imi faci raspunsul castigator. Apropo cu placere

5 răspunsuri: