anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa nu mai merg cu genunchii indoiti(ca batranii care nu mai au putere)? Nu am gasit o formulare mai buna la aceasta intrebare:Cum sa pasesc corect? Desi am postat intrebarea la aceasta categorie, nu am nicio problema de sanatate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Incearca sa pui o carte pe varful capului si sa mergi asa.Asta te juta sa tii coloana dreapta, cu ochii sa privesti in fata si poate te"forteaza" sa tii si genunchii drepti.De asemeni,ceva miscare:suit-coborat scari,sarit coarda, mers alert, exercitii ce solicita intinderea picioarelor( ca sa-ti dezvolti musculatura).
Dar nici o vizita, macar la medicul de familie, nu ar strica.Deoarece nu este normal sa ai genunchii "indoiti". Poate si un set de analize,ar fi recomandat(calciu,fier). Poate o sa ti se recomande complexul de vitamine B,potasiu, vitamina D(ajuta la contractia musculara, asimilarea calciului, la buna functionare a nervilor, etc).

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încearcă prin exerciţii fizice (genoflexiuni, sărit coardă, alergat) să-ţi întăreşti musculatura picioarelor.