anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. De 2 ani de zile sunt in depresie destul de avansata.Merg la psiholog, iau pastile, dar degeaba parca ma simt pe zi ce trece din ce in ce mai rau.Nu prea mai zambesc, sau rad deloc. Am tot timpul stari de anxietate, si nu stiu cum sa trec peste ele.M-am gandit de vreo cateva ori sa ma sinucid, oricum sunt ateu si nu mi-e frica de moarte deloc.Imi puteti da niste sfaturi cum as putea trece peste aceasta depresie, pentru ca am ajuns la capatul puterilor si vreau sa fiu din nou omul care eram odata.

Am 18 ani, fara raspunsuri tampite.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sappy a răspuns:

Din ce ai scris imi dau seama ca pastilele si medicul n-au fost bune de nimic!
Cateodata daca esti stapan pe tine si multumit de persoana ta poti sa te ajuti mai mult decat oricine altcineva!

| Bye1428 a răspuns:

Nu ai de ce să te sinucizi, fiecare trece prin asa momente, dar trebuie sa fii tare si sa cauti mereu un motiv pentru a zambi. Mai iesi cu prietenii si distreaza-te, asa vei uita de probleme... Numai bine.