Aici sunt toate simptomele care semnaleaza prezența cancerului la gât:
https://smartliving.ro/......avietuire/
Poate ai doar o simpla raceala pe care o confunzi cu cancerul la gât.
Si mie mi s-a intamplat la inceput, cand m-am apucat de fumat.
Intr-o seara am fumat 2 tigari, ce-i drept, mai tari iar apoi a inceput sa ma usture foarte tare gatul si sa ma doara.
Si eu m-am speriat ca tine dar Slava Domnului a fost doar o simpla raceala care a trecut si durerea si usturimea in gat s-a ameliorat odata cu vindecarea.
Iti recomand sa iei Strepsils Instensiv si sa bei ceaiuri calde, sa faci gargara cu apa calduta si sare si sa mesteci un cățel de usturoi pe care sa-l inghiti apoi.
Vezi pe urma daca mai ai aceleasi simptome.
Iata un motiv extraordinar sa renunti pentru totdeauna la fumat, pentru ca nu-ti aduce nimic bun ori sanatos in viata, decat o gura urat mirositoare, probleme cu gatul si plamanii si chiar cancere.
Ceva jenă în gât poate însemna viroză, răceală, o problemă psihică. Dar dacă continui cu țigara urmează și cancerul.
Bravo!
Esti minor, fumezi si ai probleme. Iti dai seama ca ai probleme si pot fi grave, dar nu judeci atat cat sa hotarasti sa renunti la fumat.
Ce-ti aduce bun? Boli si gaura in buget. Altceva?
Cu siguranta dupa experienta asta nu o sa mai put tigara in gura niciodata, dar vreau doar sa stiu daca e posibil sa am cancer chiar daca fumez doar de o luna si nici nu fumez prea mult maxim 1 2 tigari la zii