Inseamna ca ai probleme cu ficatul si fierea, trebuie sa faci o ecografie si sa te pui pe tratament dat de medic, sa lasi fast food urile carnea tocata grasimile, cafeaua berea, si sa consumi fructe in special grapefruit care vindecă ficatul.
Multumes! Nu mananc mult fast food, uneori aproape o luna deloc, uneori de 2-3 ori pe saptamana...depinde. Cafea beau tot asa rar, alcool nu am baut niciodata, nici nu fumez. Dar din nou, multumesc!
Acelasi lucru doream si eu s sugerez: posibil infectie la sinusuri, unde infectia care se scurge usor din nas, miroase urat... explicabil pentru mirosul tau selectiv.
Nu intelegi... mirosul nu apare aleatoriu, deci nu e din interior. E ca si cum unele mirosuri le acaparez diferit decat inainte. Gen daca miros pate-ul il simt, iar cand ma indepartez dispare...si se simte ca de acolo vine
Un medic ORL-ist ai consultat?
"nu ma luati cu covid pentru ca de 2 luni am problema". Covidul are deja un an.
La o infectie a cailor respiratorii te-ai gandit? Sinuzita de exemplu, da aceste mirosuri ciudate. Mergi la medicul tau sa-ti dea o trimitere la ORL.
Mergi la medic, ce legatură au prietenii? Ei nu sunt capabili sa puna diagnostic doar medicii, si de unde sti ca nu ai covid? Poate ai doar tu nu si familia ta, ai facut testul covid? Ca vi si spui nu ma luati cu covid bla bla tîmpeniile tale, fă testul covid fă analize de sînge si după ce ai rezultatul oficial si diagnostic de la medic vi aici si intrebi dar asa tu nu faci analize nu faci test covid dar intrebi aici de ce ai anumite mirosuri, naiba stie de ce? Noi nu cunoastem.
Covidul nu tine 2-3 luni. Mirosul e doar in chestile mentionate mai sus, in rest nu am nicio problema
Salut, cam asa este și la mine (cred) carnea are un gust și un miros ciudat și alte alimente. La subraț la fel după ce ma spălăm după 2-3 ore iar mirosea mirosul acela. Ție ți-a trecut și dacă da cum? Dacă vrei sa ma ajuți te rog.