| Bloock a întrebat:

Salutare, de cam 2-3 saptamani dorm destul de prost si ma trezesc dimineata cu o durere de spate care pe parcursul zilei dispare, mai nou durerea aceea a mai adaugat o durere in zona rinichiilor care e cam constanta. Am fost la medicul de familie, el a spus ca e din cauza frigului si mi-a prescris niste capsul de VIMOVO. Sincer nu simt niciun efect cu capsulele astea si vreau sa stiu daca a mai intampinat cineva ceva asemanator.

Piatra la rinichi am inteles ca e exclus sa fie, urnari normale cantitativ, dese e discutabil fiind frig afara influenteaza, nu febra/diaree/greata si alte simptome.

Orice sfat ma ajuta, si fara raspunsuri inutile, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce fel de saltea ai? Poate e prea dura.
Ia-ti un topper din spuma cu memorie, ar trebui sa ofere sprijin coloanei.
Sau iti iei o protectie de saltea din lana. Tine de cald, regleaza temperatura corpului iar stratul gros e ca un topper.
https://www.green-future.ro/......tii-saltea

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai saltea pe pat, atunci intoarce-o!
Daca nu, pune o patura impaturita (in 2-3 randuri) pe pat (sub cearceaf), in zona unde ai dureri.

| Bloock explică (pentru Bula):

Am sa o intorc si am sa incerc si cu patura, multumesc!

| Sophia75 a răspuns:

Dacă ai făcut ecografie și ai exclus rinichii, e foarte posibil să fie de la coloana.

| Bloock explică (pentru Sophia75):

Inca nu am facut, abia ce am fost ieri la medicul de familie ce mi-a prescris VIMOVO si a spus ca ar fi din cauza frigului durerile astea, artroza sau ceva de genul.

| Bloock explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

O saltea normala, o folosesc de cam 2 ani si pana acum n am intampinat probleme.

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Treebuie sa faci o ecografie abdominala sa vezi exact cauza durerii, si daca ai facut ecografia si medicul nu a gasit probleme la rinici sau la alte organe, atunci trebuie sa faci un CT la coloana vertebrala si dupa ce ai acest CT sa mergi la medicul de familie sa il citeasca si sa vada cum stai cu coloana daca ai acolo ceva probleme, si nu uita setul de analize de sînge si de urină sa le faci pentru a avea medicul de familie pe birou tot dosarul tau, ce varsta ai?