| numesiprenume0 a întrebat:

De cand am tras pentru prima data cateva fumuri dintr-o tigare electronica(nu fumez nici normale nici electronice, a fost prima data), la cateva ore am inceput sa simt un nod in gat si o tuse seaca... Am si probleme cu tiroida, m-am operat de ea acum cativa ani. Ce poate fii si ce pot face? P.S. Fara raspunsuri gen: du-te la medic. Vreau doar o parere despre ce ar putea fi si poate o idee pentru a rezolva problema! Va rog mult, ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Tercom a răspuns:

Nu e ceva grav.
Probabil nefiind obișnuit cu acele substanțe din țigară electronica organismul nu reacționat bine cu cu fumul. Încearcă bomboanele de la farmacie Plantic. Îți va trece.

| Tercom a răspuns:

Nu e nimic. Nu ai de ce sa te sperii. În momentul în care ai tras fumul de țigară organismul tau nefiind obișnuit nu a reacționat tocmai bine acesta reacționând prin tuse. Încearcă bomboanele Plantic de la farmacie. Îți va trece.